1398/4/11 سه‌شنبه
جلسه هم اندیشی با مدیران آموزش و پرورش و شورای اسلامی شهر سمنان

به گزارش روبط عمومی دانشگاه پیام نور استان سمنان جلسه هم اندیشی دانشگاه پیام نور استان سمنان با مدیران آموزش و پرورش و شورای اسلامی شهر سمنان در دانشگاه پیام نور مرکز سمنان با حضور آقای دکتر مختار یوردخانی رئیس دانشگاه پیام نور استان سمنان ، دکتر سید خلیل الله اکرامی معاون آموزشی دانشگاه پیام نور استان سمنان ، دکتر سیادتی رئیس شورای اسلامی شهر سمنان ، رئیس دفتر هدایت تحصیلی استان سمنان، خلیلی رئیس آموزش پرورش شهرستان سمنان ، سراج معاون آموزشی آموزش و پرورش و آقای حزب الهی معاون پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان برگزار گردید.
دراین نشست ابتدا دکتر یوردخانی ضمن عرض خیر مقدم به همه حاضرین در جلسه در خصوص ظرفیت و پتانسیل دانشگاه پیام نور توضیحاتی دادند و سپس حاضرین در جلسه به بیان دیدگاه ها و و نظرات خود پرداختند و پس از بازدید حاضرین از حوزه های آزمون الکترونیکی و کتبی موارد ذیل تبادل نظر شد.
1- این جلسات به طور منظم و متداوم برگزار گردد.
2- برگزاری غرفه فروش کتب دانشگاه در محیط دانشگاه
3- انعقاد تفاهم نامه فی مابین دانشگاه پیام نور و آموزش و پرورش در خصوص استفاده از امکانات دانشگاه پیام نور از قبیل آزمایشگاه ها و سالن ورزش برای دانش آموزان
4- هدایت دانش آموزان و خانواده آنها (سال آخر تحصیلی) جهت بازدید از دانشگاه پیام نور
5- ارسال لیست رشته های فعال دانشگاهی و امکانات و... دانشگاه پیام نور به مراکز انتخاب رشته کنکور