1398/11/8 سه‌شنبه
رئیس مرکز سنجش و آزمون دانشگاه پیام نور خبر داد:
زمان و نحوه ثبت‌نام آزمون زبان دکتری تخصصی(ETPNU) پیام نور در بهمن ماه

رئیس مرکز سنجش و آزمون دانشگاه پیام نور گفت: سی و یکمین دوره آزمون زبان دکتری تخصصی (ETPNU) دانشگاه پیام نور روز یکشنبه27 بهمن ماه سال جاری به صورت الکترونیکی در مراکز اصفهان، تبریز، تهران جنوب، شیراز، کرمان ودبی برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی، بهنوش سلیم بهرامی اعلام کرد: متقاضیان شرکت در این آزمون از 7 لغایت 20 بهمن ماه سال جاری فرصت دارند به صورت الکترونیکی و از طریق پرتال دانشگاه پیام نور – مرکز سنجش و آزمون  http://azmoon.pnu.ac.ir/Portal/Home جهت ثبت نام اقدام کنند.
وی زمان دریافت کارت آزمون را از 21 لغایت 27 بهمن ماه اعلام کرد .
دکتر سلیم بهرامی خاطرنشان کرد: هزینه ثبت نام باید به صورت الکترونیکی در هنگام ثبت نام و از طریق سایت پرداخت شود و داوطلبان دقت داشته باشند که به هیچ وجه مبلغ ثبت نام را به صورت دستی و از طریق شعب پرداخت نکنند.
متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا رفع مشکلات احتمالی می توانند با شماره تلفن ۲۲۴۵۸۲۹۷-۰۲۱ تماس حاصل کنند