آموزش
1397/11/30 سه‌شنبه
دانلود برنامه امتحانات نیمسال دوم 98-97 پیام نور

برنامه امتحانات نیمسال دوم 98-97 پیام نور تمام رشته ها مقاطع تحصیلی به صورت فایل پی دی اف می باشد که برای استفاده از آنها باید برنامه ای را جهت باز کردن فایلهای پی دی اف – PDF – داشته باشید که با برنامه کم حجم زیر می توانید برنامه های امتحانی را مشاهده نمایید.

دانلود نرم افزار PDF Reader به حجم 2.68 مگابایت

تذکر مهم : برنامه امتحانات نیمسال دوم 98-97 پیام نور طبق آخرین تغییرات برای نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 بروز شده است.

تذکر 1 : توجه کنید ملاک طراحی سوالات آزمون ها بر اساس لیست منابع می باشد و تستی یا تشریحی درج شدن سوالات در این برنامه امتحانات پیام نور ملاک نمی باشد.

نحوه اطلاع از تستی یا تشریحی بودن و حذفیات دروس در امتحانات پایان ترم پیام نور

تذکر 2 : با توجه به منتشر نشدن رسمی برنامه امتحانات نیمسال دوم 98-97 پیام نور توسط دانشگاه ، پیام نورنا :: PNUNA.COM مسوولیتی در قبال برنامه انتشار یافته در این پایگاه بر عهده نمی گیرد.

بنابراین این برنامه غیر رسمی می باشد و ممکن است در زمان امتحانات برنامه دچار تغییراتی شود. دانشجویان برای اطلاع از برنامه امتحانات خود به سیستم گلستان پیام نور گزارش 428 مراجعه کنند.

زمان های ضروری نیمسال دوم 98-97 دانشگاه پیام نور که باید اطلاع داشته باشید:

* تمام تاریخ های اعلام شده بر اساس تقویم آموزشی نیمسال دوم 98-97 (+اینجا) ابلاغ شده از سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور می باشد:

1- انتخاب واحد نیمسال دوم 98-97 دانشجویان دانشگاه پیام نور از تاریخ 1 بهمن ماه لغایت 8 بهمن ماه 1397 از طریق سیستم جامع خدمات آموزشی گلستان پیام نور و مطابق برنامه زمان بندی شده انجام می پذیرد.

2- تاریخ حذف و اضافه نیمسال دوم 98-97 دانشگاه پیام نور براساس تقویم آموزشی دانشگاه پیام نور از 1 اسفندماه آغاز و تا 12 اسفندماه 97 ادامه خواهد داشت.

3- تاریخ دریافت کارت آزمون از تاریخ 13 خردادماه 97 از طریق سیستم جامع خدمات آموزشی دانشگاه پیام نور امکان پذیر می باشد.

4- تاریخ امتحانات نیمسال دوم 98-97 پیام نور از 18 خردادماه 97 آغاز شده و تا 10 تیرماه 97 ادامه خواهد داشت.

برنامه امتحانات نیمسال دوم 98-97 پیام نور

مقطع کـــــارشنــــــــــاسی دانشگاه پیام نور