آموزش
1397/11/30 سه‌شنبه
حذف محدودیت تعداد دروس معارف قابل اخذ در نیمسال دوم 98-97 پیام نور

.

نظر به هماهنگی بعمل آمده در سازمان مرکزی به استحضار می رساند تمام دانشجویان ترم آخر مجازند کلیه واحدهای باقیمانده از دروس معارف را در ترم آخر اخذ نمایند.

دانشگاه پیام نور در بخشنامه ای جدید، اعلام کرده تمامی دانشجویان پیام نور که نیمسال دوم 98-97 ترم آخر تحصیل آنهاست، در صورتی که حداکثر 4 عنوان از گره معارف آنها باقیمانده است می توانند دروس مذکور را اخذ کنند. و دانشجویانی که ترم ماقبل آخر هستند می توانند حداکثر 2 عنوان درس گروه معارف در نیمسال جاری اخذ کنند. (+دانشجوی ترم آخر کیست؟)

نکته لازم به ذکر این است که بخشنامه فوق تنها برای نیمسال دوم 98-97 می باشد و ممکن است در ترم های آینده تغییر کند. از این رو حتما در همین ترم در اسرع وقت با مراجعه به کاربر ارشد سیستم گلستان در مرکزتان بهمن نسبت به برداشتن دروس معارفی خود اقدام کنید.

سایر دانشجویان در یک نیمسال تحصیلی فقط حق انتخاب یک عنوان درسی (2 واحدی) از گروه معارف را دارند.

اطلاعیه درباره دروس معارفی و عمومی که دانشجویان پیام نور باید بگذراند – کلیک کنید