کلاسهای مجازی(در حال بروز رسانی)
1399/1/16 شنبه
راهنمای استفاده از وب کنفرانس Adobe Connect

.

به منظور تشکیل کلاس خود به صورت مجازی خواهشمند است به نکات ذیل توجه نمایید .

1.  در صورتیکه می خواهید از اینترنت خانگی استفاده نمایید حدالمقدور تصویر WEBCAM  خود را به اشتراک نگذارید، مطمئن گردید که کامپیوتر یا دستگاههای دیگر شما یا اعضای خانواده  در حال دانلود نباشند. همچنین توصیه می گردد که در تنظیمات گوشی موبایل خود بخش پشتیبانی گیری آن موقت غیر فعال گردد.
  2. برای این شیوه کلاس مجازی به حداقل یک اینترنت با سرعت 1Mb/s  نیاز می باشد و سرعت خود را می توانید با آیتمی که در سایت مرکز فناوری اطلاعات در وسط صفحه به عنوان تست سرعت اینترنت انجام دهید .
  3. توصیه می شود از اینترنت اشتراکی به وسیله موبایل (hotspot)  استفاده نگردد. بدلیل اینکه اگر در حین اتصال با گوشی شما تماس گرفته شود ارتباط اینترنت شما در هنگام تماس و مکالمه قطع خواهد شد.
  4. آدرس ورود به کلاس های مجازی برای هریک از اساتید متفاوت می باشد.برای مشاهده روز و ساعت کلاس و همچنین آدرس لینک استاد به آدرس ذیل مراجعه فرمایید
  5. لیست کلاس های تشکیل شده به صورت مجازی
  6. اطلاعات دسترسی خود را برای دانشجویان ارسال ننمایید ، چرا که دسترسی شما مجاز به ارائه و به اشتراک گذاری می باشد . و شما می توانید در هر زمانی برای هر دانشجویی که مایل بودید با کلیک بر روی نام دانشجو به او اجازه فعال نمودن میکروفون، وبکم یا ارائه را می دهید. یا دسترسی ها را برای فرد  غیر فعال می نمایید