کلاسهای مجازی(در حال بروز رسانی)
1399/2/2 سه‌شنبه
راهنمای گام به گام نحوه اتصال دانشجویان به کلاس های الکترونیکی

.

دانشگاه پیام نور استان سمنان از طریق لپ تاپ و یا کامپیوتر:

1. در ابتدا از پورتال دانشگاه پیام نور استان سمنان (se.pnu.ac.ir  (قسمت کلاس مجازی، وارد بخش دریافت نرم افزارهای وب کنفرانس شده و نسخه ی مستقل از مرورگر (standalone) را دانلود و نصب کنید.
2- جهت رفع بهم ریختگی بعضی از حروف در  تایپ فارسی در محیط Chat اين پکيج را نصب نماييد (دانلود)و هنگام تايپ در محيط گفتگو نوع تايپ زبان فارسي را مانند تصوير سمت راست روي اون مورد قرار دهيد.

3-
در قسمت نرم افزار های نصب شده روی کامپیوتر روی نرم افزار adobe connect  به شکل آیکن زیر دابل کلیک کنید تا نرم افزار فعال شود.

4-در پنجره باز شده آدرس لینک استاد خود را، با توجه به اینکه لینک هر استاد متفاوت می باشد از قسمت لیست کلاس های تشکیل شده به صورت مجازی ،کپی و با توجه به شکل در قسمت مشخص شده وارد کنید و continue  را بزنید.

5- در این قسمت Username ، شماره دانشجویی و در قسمت Password ،کدملی ( اگر در ابتدای کد ملی شما صفر دارد بدون صفر) خود را وارد کنید و Enter room را کلیک کنید.

6-
در این مرحله اگر با پیغام زیر مواجه شدید باید صبر کنید تا استاد به شما اجازه ورود بدهد.

7-
اگر با پیغام زیر مواجه شدید نشان دهنده این است که استاد هنوز کلاس الکترونیکی را تشکیل نداده است شما باید منتظر ورود و تشکیل کلاس باشید.

8-در نهایت بعد از اجازه ورود استاد جهت ورود شما به کلاس، صفحه کلاس به صورت زیر نشان داده می شود.

موفق و پیروز باشید

فناوری اطلاعات